Planuri de afaceri, premiate

Planuri de afaceri, premiate
Cele mai bune planuri de afaceri au fost premiate cu 1.000 de lei.

Cele mai bune planuri de afaceri, întocmite de femeile care au fost instruite în cadrul Şcolii antreprenoriale AntrES, au fost premiate, luni seara, la Gala antreprenoriatului feminin. Premiantele AntrES au fost selectate în urma desfăşurării concursului „Planul meu de afaceri!”. A doua fază a concursului „Planul meu de afaceri” a fost organizat, în perioada 9-15 august, în cadrul proiectului „Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei”.

Patru femei din cele patru centre AntrES (Salonta, Aleşd, Marghita şi Beiuş) au primit premii în valoare de 1.000 de lei fiecare. Astfel, business planul realizat de Angelica Lepădatu (Aleşd) are o temă interesantă. Ideea afacerii ei se concentrează pe elaborarea documentaţiilor economice, devize, ante-măsurători pentru lucrări de construcţii. Şi planul de afaceri întocmit de Kristo Viorica (Beiuş) a fost desemnat câştigător. Prin „Căsuţa fermecată”, Kristo Viorica şi-a propus să creeze un loc de joacă pentru copii. Anca-Ioana Nan din Salonta şi-a creat o inteprindere individuală prin intermediu căreia doreşte să ofere consultanţă. Ultimul plan de afaceri premiat cu 1.000 de lei a fost cel realizat de Gyenge Tunde din Marghita. Prin „BE Beautiful”, Tunde va organiza activităţi de întreţinere corporală.

Diplome de merit

În acelaşi cadru, coordonatorii proiectului au oferit diplome de merit pentru cele mai bune planuri de afaceri întocmite la nivel judeţean.

Locul I l-a ocupat Andreea Zaha din Salonta. Ea şi-a creat o inteprindere individuală care are ca obiectiv „Consultanţă şi management în afaceri”. Daniela-Monica Codrean din Beiuş a ocupat locul II, pentru planul de afaceri „Afrodita – Salon de întreţinere, înfrumuseţare şi relaxare”. Locul III, tot pentru servicii de înfrumuseţare, l-a ocupat Crina-Daniela Petruţ din centrul judeţean Marghita, în timp ce Paula Beke din Aleşd a obţinut menţiune pentru firma pe care a constituit-o – „SC Ambient All SRL”.

Planurile de afaceri au fost întocmite de grupurile ţintă I şi II ale proiectului (femei manager şi femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere,) din cele patru Centre locale AntrES, care au fost instruite gratuit în cadrul Şcolii antreprenoriale AntrES, în perioada 5 ianuarie – 30 iunie.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !