Planuri RAPAS pentru 2011

5Comentarii
Planuri RAPAS pentru 2011
Principalele investiţii ale RAPAS pentru 2011 sunt legate de Piaţa Cetate şi Piaţa Obor.

RAPAS este la momentul în care face lista de achiziţii pentru anul 2011. Potrivit lui Liviu Andrica, directorul regiei, în 2011 se va acorda o atenţie deosebită Pietei Cetate. „În 2010, Piaţa Cetate a fost lăsată de o parte. Pentru 2011 ne propunem să scăpăm de cârpele care acoperă sectorul de legume-fructe. Vom face ceva pe structuri uşoare, pe care să le putem demonta uşor în cazul în care vom hotărâ să facem modificări în piaţă”, a declarat Liviu Andrica.

Acesta a adăugat că în 2011 se va reabilita hala mare, fostul depou de tramvaie, care este ocupată în prezent doar o treime. Pentru destinaţia acesteia sunt două variante. „O variantă ar fi mutarea comercianţilor din bazar, iar a doua, relocarea în acest spaţiu a sectorului de legume-fructe”, a precizat directorul RAPAS.

Alte planuri pentru 2011 sunt legate de Piaţa Rogerius, unde va fi schimbat acoperişul din plăci de azbociment şi va fi realizat un sistem de aerisire.

Piaţa Obor

În ceea ce priveşte Piaţa Obor, Liviu Andrica, ne-a informat că va fi asfaltată platforma pentru engrosişti. „Vom încerca să le facem spaţii modulare de acelaşi fel sau le vor face ei după un proiect comun. De asemenea, le vom trage apă şi curent pentru a avea condiţii decente”, a explicat Andrica. Tot în 2011 se va finaliza şi drumul care leagă Strada Octavian Goga de Piaţa Obor şi se va construi un gard de beton împrejurul pieţei.

Toate aceste investiţii sunt condiţionate însă de bani, pentru ele fiind necesari circa 1,5 miliarde de lei vechi.

D.B.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor