Plata facturii de gaz

Deva – Pentru consumatorii non-casnici, perioada de graţie în care se poate efectua plata facturii, fără a fi percepute penalităţi de întârziere, este de 15 zile calendaristice de la data scadenţei facturii.

Pentru consumatorii casnici perioada de graţie este de 30 de zile de la data scadenţei facturii, aceştia având în total 45 de zile de la data emiterii facturii pentru plata acesteia. Pentru evitarea aglomeraţiei, E.ON recomandă clienţilor să folosească toată perioada în care facturile se pot achita fără penalităţi şi să utilizeze toate mijloacele de plată disponibile.

Pe lângă casierii, consumatorii au posibilitatea să plătească factura de gaze şi la bănci. O altă modificare importantă se referă la posibilitatea legală a distribuitorului de a limita furnizarea gazelor. Perioada după care E.ON Gaz are dreptul să întrerupă furnizarea gazelor pentru consumatorii rău-platnici s-a redus, astfel că întreruperea se poate face din a 26-a zi după emiterea facturii.

Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !