Plata gazului prin mandat

REŞIŢA – La redacţia ziarului nostru a sosit o scrisoare semnată de către dl Burdiş Nicolae, pensionar din Iaz. Dl Nicolae semnează scrisoarea, însă dânsul susţine că vorbeşte în numele tuturor localnicilor şi în special al pensionarilor din Iaz.

„Până acum plata facturii de gaz se făcea la noi în sat, acum trebuie să mergem până Obreja, cam 5 km. Oare nu s-a gândit nimeni la noi pensionarii, că nu ne putem deplasa atât de mult pe jos? Am dori să se revină la vechiul sistem, se poate?“, se întreabă oamenii din Iaz.

Plata prin poştă

Pentru a putea afla care este punctul de vedere al E.ON Gaz România, am luat legătura cu Claudia Jude, purtătorul de cuvânt al E.ON Gaz Regiunea Vest, care ne-a declarat: „E.ON Gaz are în derulare un proiect de eficientizare a activităţii de încasare a facturilor de gaz.

Regretăm inconvenientele create clienţilor din localitatea Iaz, dar nu putem asigura un casier mobil. Totuşi, dânşii pot plătii factura prim mandat poştal sau prin ordin de plată la bănci. Deasemenea, clienţii din Iaz pot plăti la caseriile din Obreja sau Caransebeş“.

Anca Preda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase