Plătim mult şi în 2007

4Comentarii
REŞIŢA – Pentru cei care credeau că de la anul se vor schimba multe, avem o veste proastă. Cel puţin la unele capitole, vă înşelaţi. Mai ales cei care sperau într-o reducere a taxelor, impozitelor şi dărilor, anul viitor va aduce, ca de obicei, o nouă majorare a acestora.

Pentru că, dacă tot unii primesc al 13-lea salariu, trebuie cumva să îl cheltuie, nu? Astfel, aşa cum reiese din proiectul de hotărâre aprobat ieri, 19 decembrie 2006, în şedinţa Consiliului Local Reşiţa, majoritatea taxelor şi impozitelor vor creşte. De la taxele luate vânzătorilor ambulanţi sau pentru amplasarea bannerelor publicitare până la depozitarea materialelor sau construcţiile provizorii, nimeni şi nimic nu va scăpa de braţul lung al fiscului.

Totuşi, la unele capitole, lucru de mirare, nu vor creşte taxele – de exemplu la intrarea în Grădina Zoologică, sau, mai mult, ele se vor reduce – taxa pentru ocuparea terenurilor pentru circuri sau parcuri de distracţie urmând să scadă cu 50%. Totuşi, cum circ avem destul şi pe gratis, oare care mai este scopul acestei reduceri?

Consilierul Ion Simion Purec a propus consilierilor ca majorarea taxelor speciale să se facă cu cel mult 10%, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. Propunerea s-a făcut degeaba, căci proiectul s-a votat tot în forma iniţială. Adică, majorare cât cuprinde la taxele speciale. Noroc că nu le plăteşte toată lumea.

Nina Curiţa4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor