Pleacă de bunăvoie

1Comentariu
HUNEDOARA – Peste 400 de angajaţi ai Arcelor Mittal care s-au înscris pe listele de disponibilizări voluntare la sfârşitul anului trecut îşi fac în aceste zile lichidarea. Cei mai mulţi şi-au încheiat activitatea ieri, iar în 15 ianuarie vor pleca cei care au avut gestiune.

Între ei sunt şi cei 44 de angajaţi ai fabricii de var. Angajaţii ArcelorMittal Hunedoara care au ales să plece voluntar din combinatul siderurgic vor primi, la terminarea preavizului, o sumă de bani compensatorie cuprinsă între 14.000 şi 18.000 de lei, în funcţie de vechimea în muncă şi câştigul realizat în ultima perioadă.În plus, foştii salariaţi vor beneficia de plata lunară a 6,9 sau 12 salarii compensatorii, în funcţie de vechimea în muncă, la care se vor mai adăuga câte 300 de lei pentru perioada de acordare a acestor venituri.Listele de disponibilizări voluntare au fost deschise atunci când Consiliul de Administraţie al firmei a decis închiderea laminorului de sârmă şi al celui de profile uşoare. De altfel, cei mai mulţi dintre cei care au decis să plece sunt angajaţi ai celor două secţii. Datorită protestelor sindicatelor, laminoarele rămân, până la efectuarea unei expertize tehnice, pe lista capacităţilor de producţie aflate în funcţiune. Plecările voluntare din firmă nu au mai putut fi însă oprite!1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor