Pleaca Protasov? Oli favorit

Pleaca Protasov? Oli favorit
Protasov are o oferta din Ucraina pe care nu recunoaste, un salariu de patru ori mai mare ca la Steaua. Informatia a fost confirmata de Becali si MM Stoica. Tehnicianul Stelei ar putea pleca la finalul turului, lasand echipa pe locul 1, si ar putea fi inlocuit cu Olaroiu.

Protasov are o oferta de la Dnepr Dnepropetrovsk, un salariu anual de 600.000 de euro.

La Steaua, el castiga 180.000 de euro pe an si are o clauza de reziliere de 150.000 de euro. El ar putea pleca la finalul turului, anunta Gigi Becali.

“E posibil sa plece, insa nu acum. Asteptam finalul turului, iar duminica viitoare vom vedea. Miercuri avem meci in Cupa UEFA, acesta fiind de asemenea important. Nu am ce sa ii fac, daca vrea sa plece si are o oferta mai buna. Nu va pot spune acum cine ii va lua locul”, a spus duminica Gigi Becali. 

“Este adevarat ca are o oferta de la Dnepr’, a afirmat Mihai Stoica.

‘N-am de ce sa plec de la Steaua. Nu am nici o oferta’, a negat Protasov.

Daca va invinge in aceasa saptamana pe Halmstads (miercuri) si duminica pe FC Vaslui, Protasov va parasi Steaua la finalul turului.

Daca victoria cu Halmstads nu vine, iar calificarea se amana pentru ultimul meci din grupe, Protasov va ramane pana pe 15 decembrie, cand ros-albastrii au meci cu Hertha Berlin, in deplasare. 

Dupa 15 ani de exil in Grecia, Japonia, Cipru si Romania, Protasov este tentat sa se intoarca acasa, Dnepropetrovsk fiind orasul in care s-a nascut, iar Dnepr clubul la care a jucat intre 1985 si 1988, aflat acum intr-o situatie delicata, abia pe locul 9 in campionat si eliminat deja din grupele Cupei UEFA.

Vine Olaroiu?

 

Deja la Steaua se vorbeste de venirea lui Cosmin Olaroiu. Becali si Oli s-au intalnit acum doua saptamani la o cafea, la Piata Dorobanti.

De asemenea, tot la Steaua se vorbeste si de plecarea lui Mihai Stoica. Olaroiu ar urma sa fie manager general si sa preia atributiile pe care le au acum Protasov si Stoica.

 

Sursa: Onlinesport.ro