Plexus promite 30 milioane de dolari

6Comentarii
Plexus promite 30 milioane de dolari
Ridicarea halei de producţie este programată anul viitor, numărul de joburi necesare fiind estimat la 500.

Compania Plexus a semnat un contract cu Municipalitatea pentru o parcelă din Parcul Industrial Eurobusiness. Construcţia nouă va fi amplasată pe un teren de aproximativ 9 ha. Plexus intenţionează să construiască anul viitor o unitate de producţie performantă pe o suprafaţă între 15.000 şi 20.000 mp în contul unei investiţii cuprinse între 25 şi 30 de milioane de dolari.

Compania Plexus este specializată în produse care se adresează pieţelor de echipamente de telecomunicaţii şi de infrastructură wireless, produse industriale, echipamente medicale şi echipamente din domeniul militar şi aeronautic.

Creşte cererea

„Credem că investiţia în oraşul Oradea oferă clienţilor noştri internaţionali o soluţie optimă cu costuri reduse în Europa, în special pentru produse destinate pieţelor finale. Clienţii noştri solicită din ce în ce mai multe servicii în această regiune de când am început activitatea în februarie 2009, în Borş, într-un spaţiu închiriat. Împreună cu serviciile de design din Livingston şi unitatea de producţie din Kelso, Scoţia, această nouă investiţie va creşte capacitatea noastră de a oferi soluţii complete în întâmpinarea solicitărilor clienţilor noştri din Europa şi nu numai”, declară Steve Frisch, preşedinte Regional-EMEA.

Reprezentantul Plexus spune că societatea este hotărâtă să continue dezvoltarea în această regiune pentru a-şi atinge obiectivele de creştere pe termen lung. „Pentru a susţine numărul în creştere de clienţi şi pentru a anticipa nevoile unei fabrici mai mari în această regiune, continuăm să recrutăm şi să angajăm personal, la toate nivelele şi pentru toate funcţiile. Credem că numărul de angajaţi ar putea ajunge până la 500, când fabrica va începe să funcţioneze”, spune Steve Frisch.

Politică transparentă

Pentru Municipalitate, semnarea parteneriatului cu Plexus este un punct semnificativ în dezvoltarea Parcului Industrial. „Primim cu căldură echipa firmei Plexus şi apreciem parteneriatul pe termen lung şi implicarea într-un proiect important pentru comunitatea locală. Politica transparentă şi onestă a municipalităţii referitoare la investiţii este un mijloc  important pentru stabilirea de parteneriate pe termen lung şi facilitarea dezvoltării industriei tehnologiilor performante, aşa cum este cea pe care firma Plexus o realizează prin fabrica de la Oradea”, consideră primarul Ilie Bolojan.

C.Gh.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor