Plus 12% la salariile din Primărie

Plus 12% la salariile din Primărie
În baza OUG 27 din 30.06.2015 pentru completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, autorităţile administraţiei publice locale pot stabili o creştere salarială pentru personalul angajat în instituţiile publice locale de până la 12%. Edilii orădeni au decis că subalternii lor merită maximul prevăzut de lege.


„De creşterea salarială de 12% vor beneficia, de la 1 iulie 2015, toţi funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Primăriei Municipiului Oradea şi din instituţiile publice subordonate Consiliului Local Oradea. Numărul de angajaţi care beneficiază de această creştere este de 675”, informează Primăria printr-un comunicat de presă. Procentul în plus nu se aplică primarului, viceprimarilor şi administratorului public.

Comunicatul mai arată că sumele suplimentare sunt acoperite din economiile înregistrate la capitolele de cheltuieli în urma organizării procedurilor de achiziţii, fără a fi necesară suplimentarea bugetului local.

Menţionăm că salariile funcţionarilor publici şi personalului contractual din administraţia publică locală sunt la nivelul stabilit conform anexei nr. 4 din O.U.G. nr. 9/2008, începând cu 1.10.2008, mai transmite Primăria.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !