PMO, pe urmele lui Dinamo

PMO, pe urmele lui Dinamo
ORADEA – Baza Sportivă 5×5 din Ioşia a găzduit miercuri ultimele etape ale campionatului de fotbal organizat de IPJ Bihor.

În semifinale, Detaşamentul de Intervenţie Rapidă (DPIR) s-a impus în faţa celor de la Poliţia Aleşd cu 1-0, iar Poliţia Municipiului Oradea (PMO) a câştigat în faţa Serviciului de Investigare a Fraudelor cu 4-1, după prelungiri. În finală, echipa PMO i-a învins cu 2-0 pe „mascaţii” de la DPIR.

„Fiind perioada sărbătorilor, punctăm prin jocuri de minifotbal închiderea procesului de pregătire fizică pe anul acesta. Mulţumim domnilor Marin şi Spiros, administratorii bazei 5×5, pentru că ne-au pus la dispoziţie terenul”, explică subcomisarul Marcel Cosma, ofiţerul responsabil cu pregătirea fizică în cadrul IPJ Bihor.

„Competiţia a fost o reuşită. Dincolo de mişcare şi sport, aspect pe care îl cer poliţiştilor, este vorba şi de o chestiune de socializare, ne cunoaştem mai bine şi în acelaşi timp se dezvoltă şi spiritul competiţional”, apreciază comisarul-şef Liviu Popa, şeful IPJ Bihor. Deşi pe teren nu s-au menajat şi au intrat decis pentru fiecare minge, la sfârşit finalistele au împărţit o şampanie, pe care a băut-o fiecare din cupa câştigată.

„Am avut ambiţie”
„Competiţia aceasta e o idee foarte bună. Am avut ambiţie şi am bătut tot ce am prins, dar adversarii au fost şi ei pe măsură, foarte bine pregătiţi. Azi am avut şi noroc”, povesteşte agentul Ovidiu Sabin Florea, jucător la echipa campioană.
„E o competiţie frumoasă, care ne adună împreună şi ne «lipeşte». Sunt servicii cu care ne vedem doar la astfel de competiţii. S-a jucat frumos şi cu multă ardoare. Ne dorim cât mai multe turnee de acest gen”, spune unul dintre „mascaţii” de la DPIR.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase