PNL îsi promoveaza tinerii

Deputatul PNL de Timis, Cristian Busoi a participat, în perioada 22 – 24 septembrie la Congresul ELDR – Partidul Liberal European. Congresul a fost gazduit de liberalii slovaci, la Bratislava.

Evenimentul s-a desfasurat sub deviza „Sa lucram împreuna la o Europa competitiva – Sa eliberam potentialul Europei”. În sesiunea de închidere a Congresului, Cristian Busoi a fost invitat, alaturi de alti tineri parlamentari liberali din Germania, Danemarca si Finlanda sa vorbeasca delegatilor la Congres pe tama competitivitatii economice si a unitatilor politice în Europa.

Responsabil

Cristian Busoi este secretar executiv responsabil pentru relatiile externe ale PNL. În aceasta calitate, Busoi a declarat la Congres ca realegerea lui Calin Popescu Tariceanu în functia de vicepresedinte al Liberalilor Europeni a întarit pozitia PNL.

„A fost un prilej extraordinar de a sustine cauza integrarii României la 1 ianuarie 2007. Realegerea domnului Tariceanu ca vicepresedinte va asigura un canal de comunicare extrem de important cu oficialii europeni pentru cauza României în Europa”, a declarat Cristian Busoi.

Lialiana Iedu