Podium bihorean la Câmpulung Moldovenesc

De Teodir Biriș
Salontanii domină tenisul cu piciorul
Salontanii domină tenisul cu piciorul
Etapa a V-a a campionatului României s-a desfăşurat la Câmpulung Moldovenesc.

Turneul s-a desfăşurat în sala Colegiului Militar Ștefan cel Mare și sala Liceului Dragoș Vodă, gazda intrecerii fiind echipa Rechinii tehnici Câmpulung Moldovenesc. Au participat echipele Black Hill Vatra Dornei, Bucovina Team, Olympiakos Rădăuți,Tengo Salonta, Tengo juniori, Futnet Oradea, Futnet Timișoara şi gazdele de la Rechinii tehnici, care au fost împărţite în două grupe.

Liderul clasamentului general, Tengo Salonta, a câștigat grupa A, calificându-se în semifinale alături de Rechinii tehnici. Nici juniorii de la Tengo nu s-au lăsat mai prejos şi s-au impus în grupa B, secondaţi de Futnet Oradea. În semifinale, Tengo seniori au trecut de echipa orădeană, iar juniorii salontani au mai produs o surpriză eliminându-i pe „rechini”. În aceste condiţii finala a fost în familie, Tengo seniori câştigând a cincea etapă, iar finala mică a fost adjudecată de Futnet Oradea, rezultând astfel un podium bihorean.

Salontanii domină tenisul cu piciorul

Clasamentul etapei: 1. Tengo Salonta, 2. Tengo Juniori, 3. Futnet Oradea, 4. Rechinii tehnici Câmpulung Moldovenesc, 5. Black Hill Vatra Dornei, 6. Futnet Timișoara, 7. Bucovina Team, 8. Olympiakos Rădăuți.

„În Bucovina trăim intens acest sport, tenisul cu piciorul, care se află în plină dezvoltare, de aceea am fost onorați de prezența celor mai bune echipe din țară la Câmpulung Moldovenesc. Pentru noi nu a fost un simplu turneu, a fost o sărbătoare sportivă. Prezența în careul de ași ne bucură și sperăm ca la turneul din noiembrie, una din echipele bucovinene să obțină și mult așteptata clasare pe podium” – a declarat Marcel Morar, conducătorul clubului Rechinii tehnici.

Ultima etapă a sezonului este programată în 2 noiembrie la Salonta și va fi urmată de premierea festivă.

„Cupa corporaţiilor”

Până atunci, clubul Tengo Salonta iniţiază o altă competiţie menită să dezvolte tenisul cu piciorul din România: Cupa Corporațiilor. Evenimentul este programat pe data de 19 octombrie la Salonta şi va reuni la start echipele unor firme și întreprinderi locale ale căror reprezentanți nu doar sprijină, ci și practică acest sport.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !