Poli calificata, Craiova eliminata

Reactualizat la:
Prelungirile au fost pentru unii muma si pentru altii ciuma. Trei partide s-au decis in minutele suplimentare sau la loviturile de departajare. Poli a lovit decisiv in prima repriza de timp suplimentar si s-a calificat in sferturi, Craiova a pierdut la penaltyuri cu FC Naional, iar Poli Iasi a eliminat pe CS Vaslui.

Bornescu mananca soarta Craiovei
FC National – Craiova 4-3

FC National a mizat pe un joc ofensiv cu Craiova, pornind cu doi atacanti, spre deosebire de jocul prudent al oltenilor, cu numai un varf. Prima repriza a fost echilibrata, cele doua echipe intrand la cabine la egalitate, fara gol.

A doua repriza s-a incheiat cu acelasi scor, la fel si prelungirile.

Au urmat loviturile de departajare, in care Bornescu a ratat, iar FC National s-a calificat in sferturile de finala cu 4-3.

Poli s-a trezit tarziu
Targoviste – Poli Timisoara 1-3


Timisoara a dominat copios prima repriza cu echipa din Targoviste. Adversarii au mizat pe un singur atacant si s-au aparat feroce, motiv pentru care elevii lui Olaroiu nu au putut sparge barajul si au trebuit sa se multumeasca numai cu un 0-0 la pauza.

Dupa o repriza secunda incheiata de asemenea fara gol, Poli a facut o baie de sangein prima parte a prelungirilor, marcand de trei ori prin Rus, Moldovan si Caramarin.

Echipa din Targoviste a marcat golul de onoare in repriza a doua a prelungirilor, fara a mai putea influenta soarta partidei.

Iasi, victorie in prelungiri
Poli Iasi – CS Vaslui 2-1


Poli Iasi s-a luptat pentru un gol, dar nu a reusit sa il inscrie decat la inceputul reprizei a doua. Balba i-a adus pe ieseni in avantaj, cu un sunt din interiorul careului mic.

Un penalty acordat spre finalul reprizei a doua a facut ca Vasluiul sa egalele. Raducanu a transformat de la 11 metri, trimitand meciul in prelungiri.

Iesenii au inscris golul decisiv prin Onofras, cel care a semnat calificarea lui Poli in sferturi.

Onlinesport.ro