Poli, trei puncte fara Oli

Poli, trei puncte fara Oli
Poli Timisoara a tremurat serios, aseara, pentru a-si apropia cele trei puncte ale partidei cu FC National, reusind pana la urma sa castige cu 2-1 la capatul unui joc foarte tensionat.

Desi se anticipa un meci “prietenesc” intre cele doua formatii, nu s-a intamplat nici pe departe asa, oaspetii opunand o rezistenta extrem de puternica si avand cel putin 3-4 situatii foarte bune de a marca. Nu au reusit, iar cele trei puncte au intrat in contul gazdelor de la Poli, o formatie care se chinuie in continuare sa construiasca, sa faca spectacol in incercarea de a-i readuce pe suporteri in tribune.

A fost greu pentru Poli timp de mai bine de 85 de minute, apoi golul de generic al lui Gigel Coman a parut a limpezi apele. Numai ca reusita din penalty a lui Marian Savu a incins din nou spiritele, iar minutele de prelungire au fost unele de infern pentru gazde!

Sincer, ne asteptam in continuare ca Poli Timisoara sa revina, sa joace pe masura bugetului pe care il are si a ambitiilor de pe Bega. Ceva nu e in regula, insa, la trupa lui Cosmin Olaroiu si se pare ca la Timisoara sunt unii care abia asteapta finalul turului pentru a “trage” linie si a face o noua “revolutie”.

Declaratii

“Eu zic ca a fost o partida foarte spectaculoasa, intre doua echipe bune ale campionatului. Dupa un asemenea joc, sincer, nu am ce sa le reprosez jucatorilor, au vrut foarte mult, s-au daruit. De data asta, poate ne-a lipsit ceea ce am avut in meciul cu Farul, si anume sansa. Poate aceasta infrangere ne demoralizeaza putin, dar mai avem patru etape si speram sa obtinem cat mai multe puncte, mai ales ca astazi am facut un joc foarte bun si asta ne da sperante pentru viitor”, a spus Necula.

In repriza a doua, tehnicianul gazdelor, Cosmin Olaroiu, a fost trimis in tribuna de catre “centralul” Sorin Corpodean.

“Cred ca am ajuns si eu, si toti cei de aici, de la Timisoara, la limita rabdarii. S-au facut prea multe greseli in defavoarea noastra, am fost prejudiciati de puncte in clasament. Intr-un an de zile ni s-a acordat un penalti, iar impotriva numai in ultimele trei meciuri au fost trei penaltiuri. In continuu se intampla acelasi lucru si masurile care sunt? Se duce o etapa la Divizia B si asta e… Nu suntem prostii nimanui. Daca se considera ca aici, la Timisoara, publicul e civilizat, asta nu inseamna prostie, nu trebuie sa fim luati de prosti”, a declarat Olaroiu.

Sursa: Onlinesport.ro