Poliţia Alba se bagă în scandalul «sexy-BCR»

Reactualizat la:
2Comentarii
Poliţia Alba se bagă în scandalul «sexy-BCR»
Reprezentanţii partidelor politice oferă sume mari de bani pentru filmuleţul sexy, care se presupune că a fost filmat în aceeaşi locaţie, filiala BCR Alba.

Apariţia fotografiilor sexy cu Iulia Sâmbotin, în aproape întreaga mass-media din România, nu i-a lăsat nepăsători pe poliţiştii din Alba Iulia. Printr-un comunicat de presă, IPJ Alba anunţă:

“În urma apariţiei în presa locală a mai multor articole referitoare la Iulia Sâmbotin, angajată a Agenţiei B.C.R. Alba Iulia, Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea faptei de răspândire de materiale obscene şi efectuează cercetări în vederea clarificării situaţiei”.

Unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Alba, Ioan Rus, consideră demersul poliţiştilor exagerat. “Nu se poate vorbi în acest caz de răspândire de material obscen. Potrivit Legii 196/13 mai 2003, la Art. 2 Alineat 3 se precizează:

“Prin material obscen se înţelege obiecte, gravuri, fotografii, holograme, desene, scrieri, imprimate, embleme, publicaţii, filme, înregistrări video şi audio, spoturi publicitare, programe şi aplicaţii informatice, piese muzicale, precum şi orice alte forme de exprimare care prezintă explicit sau sugerează o activitate sexuală”.

În acest caz nu poate fi vorba de aşa ceva. Sunt doar nişte nuduri, realizate într-un loc public. Sute de astfel de fotografii vedem în diverse calendare. Mai mult, pe majoritatea televiziunilor rulează filme porno, iar piaţa românească e plină de ziare, broşuri sau reviste cu fotografii care prezintă partenerii în poziţii sexuale. Este de datoria jurnaliştilor să prezinte un asemenea caz, precum cel al Iuliei Sâmbotin, care s-a fotografiat într-un loc public”.

În Alba Iulia, acest subiect este la ordinea zilei. Peste tot, în unităţi publice sau la colţ de stradă, oamenii discută şi încearcă să-şi explice gestul femeii. Vecinii spun că este o femeie liniştită, respectuoasă şi nu o credeau capabilă de un asemenea gest.

Toţi încearcă acum să vadă şi restul fotografiilor, care ar fi în număr de 20, dar mai ales filmuleţul despre care se spune că ar cuprinde personaje importante din Alba Iulia, angrenate politic.

Reprezentanţii unor partide politice au dat de înteles că sunt dispuşi să ofere sume mari de bani pentru a obţine acest filmuleţ în exclusivitate. Unii pentru a-l folosi în campanie, alţii pentru a se proteja.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor