Poliția bihoreană recrutează candidați

De Crina Dobocan
9Comentarii
Poliția bihoreană recrutează candidați
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară activităţi specifice de recrutare a candidaţilor pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2019 și ianuarie 2020.

Astfel, pentru sesiunea 2019 se fac recrutări pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, pentru instituțiile de învățământ superior din cadrul M.Ap.N și S.R.I. care pregătesc specialiști pentru nevoile M.A.I. Cererile tip de înscriere se depun de către candidați la I.P.J. Bihor până la data de 24.05.2019.

Totodată, pentru sesiunea ianuarie 2020 înscrierile se vor face pentru școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” și „Septimiu Mureșan” din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române. Cererile – tip de înscriere se depun de către candidați la I.P.J. Bihor până la data de 15.11.2019.

Relații suplimentare privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, municipiul Oradea, str. Parcul Traian, nr. 18, județul Bihor și de pe site-ul I.P.J. Bihor, https://bh.politiaromana.ro la secțiunea Cariera / Admitere / 2019.

Și pompierii bihoreni fac în această perioadă recrutări pentru școli de profil. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor anunță că recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere – sesiunea 2019 şi ianuarie 2020, la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I....
Poliţia de Frontieră Română anunță liceenii despre admiterea la școli MAI de profil. Polițiștii de frontieră orădeni transmit tinerilor absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate l...9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor