Poliţia dă informaţii

Poliţia dă informaţii
Candidaţii pentru instituţiile de învăţământ ale Apărării Naţionale, aşteptaţi la Poliţie, pentru informaţii.

Poliţiştii bihoreni transmit că toţi candidaţii recrutaţi pentru toate instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale trebuie să se prezinte (cu cartea de identitate/paşaportul şi echipament sportiv adecvat susţinerii probelor de evaluare a aptitudinilor fizice) pentru susţinerea probelor eliminatorii (contravizita medicală şi probele de evaluare a aptitudinilor fizice) în data de 8 iulie.2010, ora 8:00 la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, strada Jandarmeriei, nr.9-11, sector 1, Bucureşti. Relaţii la telefon 021/3159373, respectiv 021/303.7080, interior 11422 sau 11407.

Candidaţii care trec de probele eliminatorii vor susţine probele de cunoştinţe la sediul instituţiilor de învăţământ pentru care au optat. Perioadele de desfăşurare, tematica şi bibliografia pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pot fi obţinute de pe site-urile de internet ale acestor instituţii, dar formularele pentru întocmirea dosarelor de concurs sunt postate pe site-ul I.P.J. Bihor la adresa, http://bh.politiaromana.ro, la secţiunea Anunţuri.

Informaţii

Cei interesaţi de admitere pot afla detalii de la poliţiştii Serviciului Resurse Umane al I.P.J. Bihor, din Municipiul Oradea, str. Parcul Traian nr. 6-8, tel: 0259/403.111 sau 0259/403.112.

De reţinut că până în 31 mai se efectueză înscrierile pentru învăţământul universitar, iar pentru învăţământul postliceal candidaţii se pot înscrie până în 30 iunie. Programul de însă acelaşi: luni, miercuri şi vineri între orele 8:30 – 12:30, iar marţi şi joi între orele 12:00 – 16:00. Candidaţii sunt atenţionaţi că termenul limită pentru predarea dosarelor de concurs în volum complet este 8 iunie 2010. Candidaţii vor face vizita medicală la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu al I.P.J. Bihor, din Oradea, str. Dunării, nr.7, în fiecare zi de vineri, ora 8:30. Poliţiştii informează că examinarea psihologică va fi efectuată de specialiştii de la Centrul de Psihosociologie al M.A.I. la o dată ce va fi însă comunicată ulterior.

O.Ş

Începe selecţia pentru Academia de Poliţie!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !