Poliția Locală a închis din nou Restaurantul Old Mill. Și cluburile Luna și Valentine’s au fost închise

Reactualizat la:
20Comentarii
Poliția Locală a închis din nou Restaurantul Old Mill. Și cluburile Luna și Valentine’s au fost închise
Poliția Locală Oradea a suspendat activitatea a patru societăți comerciale care nu dețineau autorizația de desfăşurare a activităţii de alimentație publică eliberată de Primăria Municipiului Oradea.

Restaurantul Old Mill se află la a doua sancțiune de genul, prima dată fiind închis la începutul lunii februarie, pentru același motiv. Club Luna, Club Valentine’s și café-bar și magazin alimentar de pe Armatei Române nr 16 au mai fost închise de polițiștii locali. Conform Poliției Locale, niciuna dintre societățile menționate nu dețineau autorizația de desfăşurare a activităţii de alimentație publică.

„Societățile comerciale au fost sancționate contravențional prin procese verbale de constatare a contravențiilor, conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii de alimentație publică eliberată de Primăria Municipiului Oradea.

În temeiul dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 actualizată, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, art. 5, alin.1 şi art. 73, pct.1, s-a dispus suspendarea activităţii comerciale a celor patru unităţi de alimentaţie publică pe o perioadă nedeterminată”, informează Poliția Locală Oradea.

Amendate pentru că au redeschis pe o altă firmă

„La controalele efectuate de către polițiștii locali, privind verificarea respectării dispozițiilor de suspendare a activității, s-a constatat că restaurantul Old Mill și clubul Valentine’s nu au respectat dispozițiile de suspendare, funcționând pe alte societăți, motiv pentru care au fost din nou sancționate contravențional, aplicându-se din nou procedura privind suspendarea activității de alimentație publică”, menționează reprezentanții municipalității.

Opt localuri închise

De la începutul anului, Poliția Locală a suspendat autorizația de funcționare la opt societăți comerciale: Old Mill și Magic Kebab, barul Bogdinel, cafeneaua Fancy și cafe-barul din incinta Autogării la care se adaugă noile sancțiuni de la cluburile Valentine’s și Luna dar și de la café-barul și magazinul alimentar de pe Armatei Române nr. 16.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor