Poliţia locală amendează şi blochează…

5Comentarii
Poliţia locală amendează şi blochează…
Din 1 noiembrie şi până pe 15 decembrie 2010, poliţiştii comunitari au aplicat „1.366 de note de constatare pentru abateri cu privire la parcarea în locurile autorizate fără deţinere de tichet de parcare sau abonament”, ne informează municipalitatea orădeană. Valoarea acestor note se ridică la 40.980 de lei.

Totodată, au fost întocmite 349 de procese verbale de constatare a căror valoare se ridică la 26.175 de lei. Tot în această perioadă, au fost blocate 139 de autovehicule pentru parcarea în locuri neautorizate, valoarea sumelor încasate ridicându-se la 17.640 de lei.

Căruţaşi şi camionagii „arşi” de PCO

 În ultima perioadă, Poliţia Comunitară Oradea (PCO) a identificat 15 proprietari de atelaje cu tracţiune animală circulând pe arterele principale din Oradea. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 10.800 lei şi avertizaţi cu privire la consecinţele la care se expun, în cazul nerespectării interdicţiei privind accesul vehiculelor cu tracţiune animală în municipiu. 

S-au constatat şi abateri cu privire la traficul greu: 45 conducători de autovehicule de tonaj greu au fost sancţionaţi cu amenzi a căror valoare se ridică la 23.950 lei, pentru staţionarea în locuri interzise, nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor de circulaţie, lipsa autorizaţiei de trafic greu, precum şi pentru lipsa prelatei. Orădenii pot face sesizări la Dispeceratul Poliţei Comunitare, la 0259-969 sau prin telefonul verde 0800.800.518.

C.C.

Se infiinteaza Politia Locala a Municipiului Oradea

 

Taguri: , ,


5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor