Politia locala va asigura trafic fluent

8Comentarii
Politia locala va asigura trafic fluent
Poliţiştii locali ies deja pe străzi alături de „fraţii mai mari” din poliţia rutieră şi vor prelua responsabilitatea fluidizării traficului în Oradea.

Reprezentanţii politiei rutiere din Bihor sunt convinşi că politistii locali trebuie să peria atribuţiile pentru a asigura un trafic fluent la nivel de Oradea. „Politia locală din Oradea a început pregătirea în teren pentru a învăţa activitatea de dirijare. Sunt sigur că activitatea de dirijare a traficului şi asigurarea fluidizării acestuia trebuie să fie atribuţia lor, a politistilor locali”, ne-a declarat comisarul Claudiu Ciuclea de la Serviciul Politiei Rutiere Bihor. Eurieristul consideră că pentru a fluidiza traficul nu este suficientă dirijarea unde este nevoie ci şi deblocarea unor străzi unde traficul este obturat de maşini parcate aiurea. „Politia locală trebuie să exerseze pe problema parcărilor care încurcă traficul. Este de reţinut faptul că Oradea are ca o caracteristică străzile înguste şi are nevoie de noi soluţii”, crede Claudiu Ciuclea.

Supliment pe străzi

„Agenţii noştri vor avea atribuţii pe linia siguranţei rutiere în speţă pentru contraventiile la staţionare”, anunţa Kover Paul, director adjunct al Politiei Locale Oradea. „Politistii locali vor însoţi colegii de la politia rutieră şi vor prelua monitorizarea contravenţiilor la staţionări. În Oradea orice sprijin este binevenit şi e bine că apare o forţă suplimentară”, susţinea comisarul şef Adrian Bucur, şeful Inspectoratului de Politie Judeţean Bihor. Pe lângă Oradea, a mai fost înfiinţată politie locală în comuna Aştileu, unde au fost angajaţi doi agenţi. Astfel, ne putem aştepta la suplimentarea numărului de poliţişti în oraşele sau comunele care îşi pot permite angajarea de personal.
V.T.

Taguri: , ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor