Poliţia Ştei, în straie noi

Poliţia Ştei, în straie noi
STEI - Inaugurarea noului sediu al Poliţiei Oraşului Ştei a atras ieri atât oficialităţi de prim rang, cât şi simpli cetăţeni care au dorit să viziteze instituţia care le veghează liniştea şi siguranţa

Momentul a debutat cu primirea invitaţilor cu pâine şi sare, panglica inaugurală fiind tăiată de adjunctul Poliţiei Române, Gheorghe Dragomiroiu, alături de subprefectul Traian Abrudan şi de şeful IPJ Bihor, Liviu Popa. Clădirea a fost sfinţită de un sobor de preoţi, iar apoi invitaţii, alături de cetăţenii oraşului, care au participat în număr mare la eveniment, au vizitat noul sediu de Poliţie.
„În contextul alinierii la amplul proces de modernizare şi restructurare a Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor vine în întâmpinarea exigenţelor imperioase ale cetăţeanului pentru un serviciu public performant şi calitativ, în noua conjunctură de adaptare la schimbările intervenite o dată cu aderarea României la Uniunea Europeană. Am dorit modernizarea sediilor atât în Oradea, cât şi în celelalte oraşe din judeţ”, a precizat şeful IPJ Bihor, Liviu Popa.
Noul sediu este o clădire cu etaj, modernă şi spaţioasă, cu o suprafaţă de 351 mp, cu încăperi dotate şi utilate corespunzător şi un spaţiu generos pentru primirea publicului.
Etajul clădirii adăposteşte 11 birouri funcţionale, o sală de arhivă, o sală pentru armament şi o cameră de corpuri delicte.
„Investiţia se ridică la 797.500 lei, iar fondurile au fost asigurate de Ministerul Internelor şi Reformei Administrative prin ordonatorul secundar de credite, Inspectoratul General al Poliţiei Române. Noul sediu oferă condiţii la standarde europene atât poliţiştilor cât şi cetăţenilor urbei noastre”, a precizat şeful Poliţiei Ştei, subcomisarul Remus Indrei.
Acesta este al doilea sediu de Poliţie inaugurat în ultimele cinci luni de IPJ Bihor, după ce în octombrie 2007 a fost inaugurat sediul Poliţiei oraşului Valea lui Mihai.
Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !