Poliţistele au făcut legea în Bali

1Comentariu
Poliţistele au făcut legea în Bali
ORADEA – Din punct de vedere al nopţilor albe, şi acest sfârşit de săptămână a fost la înălţime. O bună parte din tinerii orădeni au început distracţia de la mijlocul săptămânii, alţii şi-au păstrat energiile pentru nopţile de vineri şi sâmbătă, şi trebuie menţionat că a meritat.  Bali: Police Academy Striptease masculin 16.02.2007 II Bali: Police Academy Striptease masculin 16.02.2007 III Bali: Police Academy Striptease masculin 16.02.2007 IV Bali: Police Academy Striptease masculin 16.02.2007 V

Startul la dezmăţ a fost dat vineri noaptea, în Club „Bali ”. La un moment dat, la petrecere şi-a făcut apariţia o brigadă de poliţişti, respectiv poliţiste. Vinovaţi de incident au fost chiar clienţii localului, care de multă vreme sunt acuzaţi că participă la cele mai incendiare petreceri. Şocul s-a observat pe chipurile acuzaţilor, şi nici nu a fost de mirare.

Încătuşaţi

Oamenii legii, şase la număr, din care numai doi erau de gen masculin, au arestat, la figurat, pe toată lumea. Cămăşuţe scurte, pantalonaşi şi mai scurţi, pantofi cu toc, colanţi provocatori şi, bineînţeles, cascheta. Vorbim despre poliţistele care, de data aceasta, chiar au făcut legea în „Bali”. Cu aşa organe de control prin preajmă, nici unul din masculii aflaţi la petrecere nu a refuzat să fie „încătuşat”. Mişcările lascive ale poliţistelor au determinat toţi „infractorii” să se predea.

Pedeapsa: Striptease!

Acţiunea nu s-a terminat aici. După cum se ştie, nici de infractoare nu ducem lipsă, iar acestea s-au aflat în număr suficient de mare. Cei doi poliţişti, ce mai poliţişti (!), au avut grijă ca toate răufăcătoarele să-şi primească răsplata. Martori suntem că şi-au plătit-o. Frumoşi, sexy şi, pe deasupra, şi în uniformă. Visul oricărei Eve… Băieţii răi şi-au demonstrat profesionalismul, iar pedeapsa maximă pentru domniţe a fost când aceştia şi-au dezgolit bustul, lâsând să se vadă pielea măslinie şi abdomenul lucrat. Show-ul a continuat sâmbătă noaptea, când Dj. Yunus Guvenen a mixat pentru orădeni.   

Ioana Iuhas

 

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor