Poliţişti pentru siguranţă

1Comentariu
Poliţiştii au discutat cu orădenii
Poliţiştii au discutat cu orădenii
Poliţiştii acţionează în această perioadă, în cadrul campaniei preventive „Sărbători în siguranţă!”

Perioada sărbătorilor de iarnă este însoţită, pe lângă frumoasele obiceiuri şi datini, şi de infracţiuni specifice locurilor cu aflux mare de populaţie. Aglomeraţia şi agitaţia care se creează în locurile publice odată cu derularea pregătirilor pentru sărbători favorizează comiterea furturilor din buzunare, poşete, genţi şi chiar din cărucioarele de cumpărături. Majoritatea furturilor de acest gen sunt comise în mediul urban, în zona pieţelor, în mijloacele de transport în comun, în centrele comerciale, în general, în zonele aglomerate.

Poliţiştii sunt la datorie

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii alături de poliţiştii de proximitate bihoreni acţionează în această perioadă, în cadrul  campaniei preventive „Sărbători în siguranţă!”, pentru a preveni faptele de natură penală sau contravenţională care se pot comite în locurile cu aflux mare de cetăţeni, prin activităţi preventive punctuale, desfăşurate în marile centre comerciale din Municipiul Oradea, precum şi în alte locuri publice aglomerate din judeţul Bihor.

Pe parcursul lunii decembrie, poliţiştii bihoreni cu atribuţiuni în prevenirea criminalităţii au distribuit pliantele educativ – preventive în cadrul acţiunilor desfăşurate în marile centre comerciale, iar afişele au fost postate în zona pieţelor din Municipiul Oradea, în staţiile de alimentare cu carburanţi, în zona autogării, în diverse magazine şi pieţe din judeţ. Totodată, spoturile audio au fost înaintate spre a fi difuzate în marile centre comerciale orădene, precum şi în mijloacele de transport în comun.

Alexandra Borz

Asistenţă medicală de sărbători1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor