Poliţiştii au serbat pe gazon

Poliţiştii au serbat pe gazon
Ziua nationala i-a prins pe politistii bihoreni tot pusi pe alergatura. Joi, cele mai bune patru echipe de politisti bihoreni si-au disputat trofeele puse în joc de AS Dinamo Oradea, organizatoare a Cupei „1 Decembrie” la minifotbal.

Meciurile, gazduite de baza sportiva „Fotbal 5×5”, au fost viu disputate, însa fair-play-ul a caracterizat toate echipele, drept pentru care nici nu s-a mai pus problema acordarii unui trofeu la acest capitol.


În finala mica, mai tehnicii reprezentanti ai Politiei Municipiului Oradea s-au impus în fata „fortosilor” de la Departamentului Politiei de Interventie Rapida.

Lovituri „de pedeapsa”


Însa în finala mare jocul a fost destul de strâns, astfel ca s-a ajuns la loviturile de departajare, scorul la finalul timpului regulamentar fiind 1-1. La loviturile de la 7 metri s-au dovedit mai dibaci politistii Serviciului de Cercetari Penale – Arest, în detrimentul politistilor economici.


Pe lânga cupele si diplomele acordate tuturor semifinalistelor, politistul judiciar Ionut Laza a fost desemnat golgheterul turneului, iar politistul economic Radu Cuc a primit trofeul pentru cel mai „zgârcit” portar.


Mai notam ca în echipa Politiei Economice a facut risipa de energie inclusiv seful Inspectoratului Politiei Judetului Bihor, comisarul Liviu Popa.
La final, învingatori si învinsi au fost invitati de subcomisarul Marcel Cozma, responsabil cu pregatirea sportiva a politistilor bihoreni, la o „sedinta” de refacere si rehidratare.

Cristian Horgos