Polițiștii bihoreni, cei mai buni la sportul alb

De Alexandru Guiaș
Polițiștii bihoreni, cei mai buni la sportul alb
Trei poliţişti bihoreni au triumfat la finala Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), adjudecându-şi cele mai înalte titluri.

Polițiștii au reprezentat cu succes Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor la etapa finală a Campionatului de Tenis al MAI, desfășurată în perioada 5-9 septembrie în Oradea. Competiţia, care a fost câştigată merituos de cei trei poliţişti bihoreni, se desfăşoară anual la nivel naţional. Aceasta angrenează reprezentanţi ai tuturor structurilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Poliţie, Jandarmerie, Pompieri şi Poliţie de Frontieră. La etapa finală a Campionatul de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne se califică cei mai bine clasaţi reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, în urma desfăşurării fazelor zonale, conform unui grafic anual.

Campioană

Delegaţia bihoreană a fost compusă din subinspectorul de poliţie Lavinia Ţiplea, subinspectorul Sergiu Lozincă și agentul de poliție Delia Țoldan. În cele cinci zile de competiţie, subinspectorul de poliţie Lavinia Ţiplea, din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Bihor, a disputat trei partide de tenis la categoria „open feminin”, pe care le-a câştigat detaşat, fiind reprezentanta Poliţiei Române care nu numai că s-a clasat pe podium, dar a urcat pe prima treaptă a acestuia, fiind declarată campioană naţională a MAI.

4politisti tenis

Subinspectorul de poliţie Lavinia Ţiplea are 24 de ani şi îşi desfăşoară activitatea la Serviciul Criminalistic al Poliţiei Bihorene din cursul anului 2014, fiind absolventă a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. Poliţista bihoreană practică sportul alb de la şapte ani şi a participat la numeroase turnee de tenis, la care a obţinut rezultate deosebite. În perioada 2011 – 2014, pe perioada studiilor, poliţista bihoreancă şi-a adjudecat de două ori locul întâi şi o dată locul al doilea în cadrul Campionatului de Tenis al MAI, fiind dublă campioană naţională şi vicecampioană în anul 2014.

Vicecampion

Subinspectorul de poliţie Sergiu Lozincă are 31 de ani şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Bihor, fiind angajat al MAI din luna decembrie 2005. Poliţistul bihorean se califică anual, începând cu anul 2006, la Campionatul de Tenis al MAI, iar în urma participării din acest an a fost declarat vicecampion naţional la categoria „sub 35 ani”. În cadrul competiţiei, acesta a disputat patru partide de tenis, rezultatul obţinut de acesta, respectiv titlul de vicecampion naţional la tenis al MAI, constituind cea mai bună clasare din acest an a reprezentanţilor Poliţiei Române. Sergiu Lozincă a reprezentat pentru prima dată IPJ Bihor la turneul de tenis de câmp al MAI în anul 2006.

4sergiu lozinca

Din acel moment, an de an, subinspectorul s-a calificat la finalele de tenis de câmp ale MAI, obţinând rezultate meritorii, fiind de cinci ori cel mai bine clasat reprezentant al Inspectoratului General al Poliţiei Române la categoria „sub 35 ani”. În perioada 2012 – 2014, poliţistul a ocupat de fiecare dată poziţia a treia la finalele de tenis de câmp ale Ministerului Afacerilor Interne, iar în anul 2015 a obținut titlul de vicecampion național al MAI. Sub coordonarea antrenorului orădean Ciprian Brudașcă, Sergiu Lozincă a mai obținut în cursul anului 2016 rezultate meritorii – două tiluri de campion la turneele de tenis din cadrul circuitului național BCR Tenis Partener, disputate la Oradea în lunile iunie și august.

Medalie de bronz

Agentul de poliție Delia Țoldan are 25 de ani şi îşi desfăşoară activitatea la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bihor, fiind absolventă a Școlii de Poliţie „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca. Agentul de poliție se află la prima participare la această competiție, în cadrul căreia a obținut un meritoriu loc trei. În urma rezultatelor obţinute la Campionatul de Tenis al MAI din cursul acestei luni, Sergiu Lozincă și Lavinia Țiplea s-au calificat direct în faza finală a Campionatului de Tenis al MAI din anul 2017.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !