Poliţiştii de frontieră la campionatul mondial de fotbal

ORADEA – Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei Poliţiei de Frontieră Oradea, au participat în perioada 08 – 12 octombrie, în localitatea EIBERGEN-GROENLO din Olanda, la cea de a 25-a ediţie a WORLD INDOOR SOCCER POLICE TOURNAMENT (W.I.S.P.T.)

 CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL ÎN SALĂ A POLIŢIŞTILOR (în formula 4×1 – portar+patru jucători de câmp). La competiţie au participat 140 de echipe din 40 de ţări, atât la masculin, cât şi la feminin (cu participanţi din Europa, Australia, Africa, Asia, America de Nord şi America de Sud), după cum urmează: turneul masculin -35 ani: 100 echipe; turneul feminin: 24 echipe;     turneul masculin +35 de ani: 16 echipe.

S-a jucat pe teren sintetic, toate meciurile fiind disputate după regulamentul UEFA de fotbal în sală. Meciurile au fost arbitrate de arbitrii internaţionali, purtători ai ecusonului UEFA de fotbal în sală, puşi la dispoziţie de Federaţia Olandeză de Fotbal – Dutch Soccer Union.România a avut şase echipe: A.S. „Club Dacia 2003”– Satu-Mare – reprezentând IGPF Bucureşti, IPA Harghita, IPA Oradea – Secţia Jandarmi, IPA Curtici – Arad, „Aquila” Giurgiu şi IPA Rădăuţi – Suceava (Poliţia de Frontieră), care au concurat la categoriile de fotbal în sală (4×1) de sub 35 de ani şi +35 de ani.

         Cea mai bună clasare a obţinut-o lotul IGPF Bucureşti, format din sportivii de la A.S. „Club Dacia 2003”– Satu-Mare, care au terminat întrecerile pe locurile V, categoria de vârstă +35 de ani, fiind învinşi în optimile de finală de câştigătoarea ediţiei de anul trecut, campioana mondială en-titre Zagreb-Croaţia (reprezentând echipa naţională a poliţiştilor croaţi), cu scorul de 3-1. „Echipa, „Dacia 2003” a obţinut cea mai bună clasare dintre toate echipele româneşti angrenate în competiţie, respectându-şi astfel blazonul de campioană a IGPF Bucureşti (2007) şi vice-campioană mondială la fotbal în sală (5×1), titlu obţinut în luna iulie 2007 la Barcelona – Spania”, a declarat subcomisarul Mircea Chiorean, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Poliţiei de Frontieră Oradea.

 

Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase