Poliţiştii intră și ei în campanie

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
Poliţiştii intră și ei în campanie
Odată cu intrarea politicienilor în campanie, La Bucureşti, Ministerul Afacerilor Interne, a decis ca şi poliţiştii să intre în campanie… de informare a cetățenilor despre principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot.

Oamenii vor fi informaţi despre diferite aspecte ale procesului electoral şi vor fi sfătuiţi să nu accepte mita electorală și să respecte confidențialitatea votului. Poliţiştii au pregătit mai multe tipuri de materiale și au ales modalități de promovare multiple pentru a atinge categorii de public-țintă cât mai diverse.

700 de afişe, format A2, au şi fost distribuite în judeţul Bihor, pentru a fi amplasate în locuri aglomerate, la sediile unor instituții publice cu aflux mare de cetățeni, la intrarea în secțiile de votare. Au fost realizate trei spoturi video și trei audio care vor putea fi inserate de către radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale.

Pe site-ul Poliţiei Bihor și pe site-urile structurilor M.A.I. din Bihor a fost creată câte o trimitere către pagina oficială de Internet a MAI, unde a fost creată o secţiune dedicată alegerilor. Aceasta conţine principalele prevederi legale referitoare la alegeri, contravenţiile ce pot fi constatate de angajaţii MAI şi infracţiunile prevăzute de Codul Penal, precum şi link-uri către deciziile Biroului Electoral Central şi ale Autorităţii Electorale Permanente. Campania poliţiştilor se derulează şi pe Facebook-ul MAI.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !