„Poliţiştii” referendumului

2Comentarii
„Poliţiştii” referendumului
ORADEA - Fondator al Partidului Iniţiativa Naţională, alături de Cozmin Guşă, Lavinia Şandru a anunţat ieri la Oradea că PIN se va transforma într-un „poliţist al referendumului” din 19 mai. Şandru crede că ambele părţi beligerante vor încerca să fraudeze referendumul.

„S-ar putea ajunge în situaţia în care vor zice «dom’le furăm ca să contracarăm furtul celorlalţi»”, s-a exprimat Şandru. Lidera PIN spune că, în cadrul demersului PIN vor fi mobilizate 28.000 de persoane în toată ţara, care îşi vor desfăşura însă activitatea în afara secţiilor de votare, deoarece în secţii nu vor avea voie decât în momentul în care cei implicaţi în acţiunea PIN îşi vor exercita dreptul legal la vot.
Lavinia Şandru a mai anunţat că simpatizanţii PIN le vor solicita cetăţenilor ieşiţi de la vot să răspundă unor întrebări din cadrul unui chestionar întocmit în prealabil. Şandru: „Vom avea un eşantion de 35.000 – 40.000 pe persoane la nivel naţional. Acesta a fost stabilit de către un grup de sociologi cu care noi avem contract”.

Calin Corpas2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor