Poloiştii au învins Dinamo

Poloiştii au învins Dinamo
O victorie si o înfrângere. Acesta este bilantul poloistilor oradeni în meciurile din deplasare cu Dinamo Bucuresti. CSM a pierdut greu în primul meci, disputat sâmbata, cu scorul de 6-8.

Raniti în orgoliu, oradenii si-au luat revansa ieri, când practic au surclasat liderul Superligii cu scorul de 12-6, într-un meci transmis în direct de TV Sport, facând o buna propaganda poloului bihorean.


În aceste meciuri, pentru CSM au evoluat si trei sportivi maghiari. Pe lânga consacratul portar Kuna, si-au facut debutul tinerii Jancso si Korbuly, ambii reusind sa înscrie goluri importante.

Antrenorul Cornel Gordan i-a trimis în bazin pe Kuna – Jancso 1+3, Bogdan 2+1, Goina 1+4, Korbuly 2+2, Georgescu 1, Malai 1, Tarnovetchi, Baidoc, A. Cretu, Câmpean, Manucu, D. Cretu. Pentru echipa bucuresteana au punctat Cretu 1+2, Fieresteanu 4+1, Orzoiu 1, Goanta 2, Stancu 2, Staicu 1.
În clasament conduc echipele Dinamo si Steaua, ambele cu 20 de puncte, urmate de CSM Oradea (16 puncte) si de Rapid, cu un punct mai putin.

Teodor Biris