Poloiştii joacă pentru Vladimir

De Teodor Biriş
Poloiştii joacă pentru Vladimir
Meciul caritabil va avea loc în 23 decembrie la Bazinul Acoperit Crişul.

Micuţii poloişti de la Progress Oradea au un suflet mare. În preajma sărbătorii Crăciunului, cel mai nou club de polo din Oradea a decis să organizeze un meci caritabil în sprijinul lui Vladimir. Un copilaş care s-a născut cu un sindrom rar (Angelman), o tulburare genetică complexă. La vârste fragede achiziţiile psihomotorii se fac rapid şi eficient, iar Vladimir s-ar putea face bine. O zi de tratament costă între 50 şi 100 de lei pe zi, iar familia are nevoie de sprijin pentru ca Vladimir să-şi continue visul.

În acest sens, miercuri, 23 decembrie, de la ora 17:00, la Bazinul Acoperit „Crişul”, piticii de la Progress Oradea vor întâlni Stelele polo-ului orădean într-un meci demonstrativ cu scop caritabil. „Ideea meciului caritabil ne-a venit în urma particicipării la swimathon, unde copiii noştri au înotat tot pentru Asociaţia Vladimir Angelman”, a precizat antrenorul Christian Şandor, cel care împreună cu Cristian Băcuţ se ocupă de pregătirea poloiştilor de la Progress.

În echipa stelelor polo-ului orădean se vor regăsi actuali sau foşti poloişti precum Gheorhge Dunca, Cornel Gordan. Marcel Haşaş, Flaviu Mănucu, Mircea Mălai, Lajos Hegyesi, Dan Codilă, Lajos Boros şi Cristi Băcuţ.

Dar din dar…

Nu vor exista bilete de intrare, accesul la meci urmând să se facă în schimnul unei sume donate. Pentru o donaţie minimă de 30 de lei, cel care face donaţia va primi tricoul oficial al meciului.

Progress Oradea are actualmente trei grupe de copii născuţi în anii 2003, 2004 şi 2005. Participă în Campionatul Regional al Ungariei, pentru că la noi nu există campionat la aceste categorii de vârstă. În luna august, grupa 2004-2005 a câştigat Cupa Triumf desfăşurată la Bucureşti.

Meciul pentru Vladimir nu va fi singura acţiune de suflet a poloiştilor de la Progress, care în 21 decembrie vor merge la un centru pentru copii instituţionalizaţi să doneze jucării şi haine.

Pentru sezonul bun şi dărnicia arătate, poloiştii de la Progress vor avea parte de o masă festivă plină de surprize după terminarea jocului caritabil.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !