Pompieri în acţiune

Pompieri în acţiune
BIHOR – Vineri, pompierii de la ISU Crişana au acţionat pentru stingerea a patru incendii. În aceeaşi zi, pompierii militari de la Staţia Aleşd, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lugaşu de Jos, au acţionat pentru stingerea unui incendiu dintr-o gospodărie din Lugaşu de Jos, cauza fiind jocul copiilor cu focul.

A ars o tonă de fân în valoare de 300 lei, iar valoarea bunurilor salvate a fost de 40.000 lei. „Sâmbătă, la ora 11:24, Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea a intervenit la stingerea unui incendiu din bucătăria unui apartament din Oradea, pe Bulevardul Dacia. Au fost distruse în mare parte aparate electrocasnice, pagubele fiind de 4.000 lei, iar bunurile salvate au fost de 230.000 lei”, ne informează ofiţerul de relaţii publice, locotenentul Camelia Roşca. În aceeaşi zi, la ora 14:38, pompierii din Aleşd au stins un incendiu produs la o societate comercială din Tileagd. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale în valoare de 50.500 lei, constând în mare parte din materiale lemnoase. Pompierii au reuşit să împiedice extinderea incendiului şi să salveze bunuri în valoare de 3.000.000 lei.

Mirişti în flăcări

Tot sâmbătă, pompierii ISU „Crişana” au stins incendii agricole în nu mai puţin de şapte localităţi. Şi duminică pompierii au intervenit pentru stingerea a nouă arderi necontrolate. Patru dintre ele s-au produs la terenuri virane situate în Oradea, iar cinci în Nadăr, Delani, Valea lui Mihai, Salontaşi Husasău de Tinca. În aceeaşi zi, pompierii Staţiei Aleşd au acţionat pentru degajarea carosabilului de un copac căzut pe DN 1, în Beznea, iar echipajele de pompieri militari din cadrul Staţiei Valea lui Mihai au stins incendiul izbucnit la o gospodarie situată în Tarcea. Valoarea bunurilor distruse a fost de 10.000 lei, iar cea a bunurilor salvate de 70.000 lei.

 

A.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase