Pop către Băsescu: „Sunteţi un trădător!”

2Comentarii
Pop către Băsescu: „Sunteţi un trădător!”
ORADEA – Deputatul PSD Claudiu Pop a rostit luni, în plenul Camerei Deputaţilor, o declaraţie politică prin care înfierează în termeni duri atitudinea autorităţilor române faţă de campania de denigrare a românilor pe care a declanşat-o ziarul britanic „The Sun”. Declaratie [.doc – 127KB]

Pop o caracterizează ca fiind „o campanie murdară, lipsită de orice argument, îndreptată împotriva întregii naţiuni”.
În continuare, parlamentarul Opoziţiei face o paralelă între campania ziarului britanic şi campaniile de epurare purtate de către comunişti. „Nici pentru vest-europeni nu e ceva nou: Hitler la fel şi-a început oribilul holocaust. Credeam că astfel de lucruri nu mai sunt posibile în Europa de azi.

Şi totuşi se întâmplă: un popor este împroşcat cu noroi, îi este călcată în picioare demnitatea, este înfierat cu o ardoare şi o convingere care i-ar face să pălească de invidie şi pe cei mai mari activişti ai comuniştilor. Este regretabil că asemenea lucruri se întâmplă. Dar este strigător la cer modul în care autorităţile române au reacţionat”, susţine Pop în declaraţia sa.

Mai departe este atacat însuşi preşedintele Traian Băsescu, pe care îl acuză de non-combat: „Se pare că vă daţi lovit atunci când poporul român avea cu adevărat nevoie de dumneavoastră, sau aţi uitat care vă sunt îndatoririle constituţionale. Şpriţurile pe care le consumaţi în cantităţi apreciabile sunt singura explicaţie logică pentru lansarea vestitei axe Washington-Londra-Bucureşti, o axă care după cum am observat cu toţii există doar în imaginaţia dumneavoastră”, acuză Claudiu Pop, care îl numeşte chiar trădător pe şeful statului.

Calin Corpas

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor