Popa: „În Poliţie a revenit peştele în apă!”

Şeful Poliţiei Române se declară mulţumit de munca foştilor colegi bihoreni, spre deosebire de alte inspectorate judeţene.

„În Poliţie a revenit peştele în apă”, a spus şeful Poliţiei Române, chestorul de poliţie Liviu Popa. În cele 23 de minute ale discursului său în calitate de şef al Poliţiei din România, bihoreanul Popa a încercat să insufle sentimentul că în Poliţie se încearcă un val de schimbare aparte şi benefică atât pentru angajaţi cât mai ales pentru cetăţeni. „Suntem într-o etapă de evaluare a poliţiei şi sunt inspectorate care nu merg, au neajusuri generate de de foarte multe orgolii personale”, a spus chestorul Popa, anunţând că la sfârşitul acestei luni vrea să finalizeze şi să arate românilor proiectul lui de modernizare a întregii poliţii din ţară. Acest proiect nu vizează doar schimbarea unor oameni cu alţii ci o structură nouă, eficientă, diferită de cea actuală, care este în unele zone din ţară – haotică.

Bihorul are cifre

Bihorul şi-a făcut datoria”, a anunţat comisarul şef de poliţie Adrian Bucur, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor. Acesta a precizat că per ansamblu, infracţionalitatea în judeţul nostru se află în scădere şi că în 2010 poliţiştii bihoreni au pus accent pe combaterea infracţionalităţii stradale. Ca noutate, introducerea conceptului de analiză informatică a dat un plus de ajutor poliţiştilor. Şeful Poliţiei Bihor spune că a înaintat superiorului său, Liviu Popa, unele propuneri de modificări legislative, care ar putea ajuta poliţiştii să aibă roade în munca lor de zi cu zi.

O.Ş.

Şeful Poliţiei Române: Va fi un an liniştit

Şeful Poliţiei Române: Va fi un an liniştit

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !