Populare piscicolă la Fegernic

1Comentariu
Lucrătorii AJVPS Bihor au populat sâmbătă şi lacul de la Fegernic cu peste o tonă de crap după ce au mai eliberat, miercuri, în acumulările de la Bolcaş şi Diosig cu câte 1,7 tone de crap, amur şi crap fitofag, în medie la două kg bucata.

De asemenea, joi s-a mai populat cu o tonă de caras zona din amonte de Podul Decebal din Oradea. Ultima populare piscicolă din acest sezon se va face săptămâna aceasta la Sântimreu.

AJVPS Bihor mai anunţă că, din noiembrie, s-a deschis sezonul de vânătoare la iepuri, care va râmâne în vigoare până pe 31 ianuarie. În această perioadă e deschis şi sezonul la fazani, care se va închide la 15 martie 2008. Vânătorii care ies pe câmp şi observă şi vulpi le pot împuşca fără probleme, ca de altfel, şi pe alţi dăunători.

 

Cristian Horgos

  • Vezi un video de la popularea cu caras din Oradea


  • 1Comentariu

    Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

    inca 1000 caractere ramase

    versiunea HTML a comentariilor