Porecle de alint de la fete

2Comentarii
Porecle de alint de la fete
DEVA –  Fii atent la poreclele pe care le primeşti pentru că acestea nu se uită niciodată. Alexandru Hodor (26 ani), din Deva, a fost poreclit, de-a lungul anilor, de nenumărate ori. Nici măcar nu-şi mai aminteşte toate poreclele pe care le-a purtat.

Au fost porecle răutăcioase uneori sau mai puţin răutăcioase. Nu s-a supărat niciodată pe cei care-l “botezau” în fel şi chip. Ne-a spus că “într-o tabără fiind am primit porecla Muşchi pentru că eram foarte slab, pirpiriu, şi colegii râdeau de mine. Mai nou mi se spune Creieraş după pasiunea mea pentru calculatoare. Totodată mai port o poreclă, cu care mă alintă fetele: Puicuţa. Bănuiesc că am primit-o tot datorită fizicului şi firii mele blajine! Băieţii un mi se adresează niciodată cu această poreclă. Ar fi culmea, pentru că atunci s-ar interpreta în alt mod!…” Cele mai multe porecle, după ce trecem de perioada şcolilor, le primim la locul de muncă. Cele pe care le-am dobândit, însă, când eram copii sau adolescenţi un se uită niciodată. Trei povestioare despre poreclele date de colegii de serviciu le-am aflat de la Ana Maria, Cristina şi Doina. Ele şi-au deconspirat cu greu propriile porecle.

Povestioare despre porecle
—“Nasul Laurei era, fără nici o exagerare, interminabil; practic îi acoperea toată faţa. Dar ceea ce era cu adevărat dizgraţios: avea nişte nări enorme, clocotinde, ca nişte focoase nucleare, care păreau că o să aspire totul în calea lor. Colega noastră un avea nici un iubit, şi nici un o curta nimeni. Firesc, la început, am compătimit-o, dar apoi, literalmente, şi-a luat nasul la purtare. Ne trata de sus şi afişa ostentativ ( mai ales în prezenţa şefilor!) o atitudine de superioritate. Şi aşa, după program, am făcut o şedinţă secretă şi am decis să o poreclim Furnalul. Nici în ziua de azi un s-a putut descotorosi de ea!” (Ana Maria – 29 ani)

—“Şeful agenţiei imobiliare pentru care lucram era un veritabil coşmar – se purta cu toţi angajaţii de parcă ar fi fost sclavi pe plantaţie. Dar adevărata lui “boală” era secretarele. Un angaja bine una că o şi dădea afară. Le găsea tot felul de vini, unele chiar puerile! A fost numit Terminatorul. (Cristina, 25 ani)

— “Colegului nostru Marius îi făcea o plăcere imensă să se laude cu cuceririle sale. Povestea cu lux de amănunte şi un ne cruţa de nici un detaliu. Era de-a dreptul libidinos şi când s-a ivit ocazia am profitat şi ne-am luat revanşa, i-am găsit Don – Juan-ului un renume pe măsură: Speedy Gonzales.” (Doina, 27 ani)

Sanda Bocaniciu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor