Pornesc în cursa de 24 de ore pentru copiii bolnavi de cancer

De Veronica Bursaşiu
Pornesc în cursa de 24 de ore pentru copiii bolnavi de cancer
Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor împreună cu Lotus Center Oradea și Spitalul Clinic de Copii „Dr. Gavril Curteanu” au plăcerea să vă invite la evenimentul sportiv caritabil intitulat „24 de ore pentru un zâmbet”- ediția a III-a.

Campania „24 de ore pentru un zâmbet” este un eveniment sportiv caritabil inedit, organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru Secția de oncologie a Spitalului de Copii „Gavril Curteanu” din Oradea. „Prin acest concept nou, alergare pe banda și pedalare pe aparat spinning 24 de ore încontinuu, dorim să oferim o platformă, prin intermediul căreia iubitorii de sport, și nu numai, pot participa în mod activ la recuperarea copiilor bolnavi de cancer.

Anual sunt tratați 50-60 de copii bolnavi de cancer în Spitalul de Copii. Pentru a putea oferi tratamentul corespunzător, este nevoie de echipamente performante. Anul trecut am reușit să adunăm donații în valoare de 20.700 lei, din care am achiziționat pentru spital două utilaje ultraperformante, indispensabile pentru tratamente”, spune Szokolszky István, component al echipei Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor. Evenimentul va avea loc în 19-20 decembrie, în incinta Lotus Center Oradea – Food Court. Startul ultramaratonului va fi dat la ora 17:00. „Nu în ultimul rând, cei care doresc să-i ajute în mod activ pe copiii bolnavi vor avea astfel și posibilitatea de a face sport în echipă cu doi sportivi de excelență în alergare, respectiv ciclism”, spune Szokolszky István.

Pe parcursul evenimentului vor fi amplasate trei benzi de alergare și trei biciclete spinning în Lotus Center, Food Court, la etaj, pe care se va alerga, respectiv pedala încontinuu 24 de ore, după cum urmează: pe benzile de alergare, individual: Szokolszky István va alerga încontinuu 24 de ore; companii participante la „Donează kilometri de fericire”; alergători individuali sau grupuri de alergători fundraiseri, respectiv biciclete spinning, individual: Cârsteanu Dombi Andras pedalează încontinuu 24 de ore, companii participante la „Donează kilometri de fericire”; bicicliști individuali sau grupuri de bicicliști fundraiseri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !