„Porsche 666” la Vulturul Negru

22Comentarii
„Porsche 666” la Vulturul Negru
ORADEA – Un Porsche cu număr de înmatriculare demonic şi culoarea asortată cu Pasajul „Vulturul Negru” era staţionat as-dimineaţă în faţa hotelului omonim. Autoturismul cu sigla căluţului a trebuit, dealtfel, să fie ocolit cu grijă de autoutilitara care făcea aprovizionarea hotelului din centrul Oradiei.

Un Porsche cu număr de înmatriculare demonic şi culoarea asortată cu PasajulVulturul Negru”  Oradeaera staţionat as-dimineaţă în faţa hotelului omonim.

În ajutorul şoferului dubiţei a fost şi pancarta de rezervare a parcării pentru hotel. Astfel de rezervări pot face la municipalitate, contracost, doar băncile, hotelurile şi alte obiective de acest gen.

În schimb,  a devenit o practică „rezervarea” unor locuri de parcare din faţa blocurilor prin simpla inscripţionare pe asfalt sau pe perete a numărului de înmatriculare a maşinii. Deşi nu au nici o bază legală, e bine să se evite parcarea maşinii în astfel de locaţii, în caz contrar autoturismul putând fi găsit cu roţile dezumflate sau chiar zgâriat.

Cristian Horgos22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor