Porţi deschise la Jandarmi

3Comentarii
Porţi deschise la Jandarmi
ORADEA - Vremea capricioasă de luni nu i-a ţinut departe de orădeni de manifestarea organizată de jandarmi. Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bihor şi-a deschis porţile într-o acţiune menită să-i apropie pe cetăţeni de instituţie.  VIDEO 1 Video  VIDEO 2 Video 

Între orele 17-20 în jur de 70 de bihoreni au pătruns în incintat instituţiei pentru a vedea mijloacele şi tehnica din dotarea jandarmilor. Standurile cu echipament şi armament au fost luate cu asalt în special de copii. Bucuroşi că pot pune mâna pe o armă adevărată copii i-au asaltat cu întrebări pe jandarmi. Vizitatorii au fost foarte încântaţi şi de echipamentele de salvare montană a jandarmilor, dar şi de căşti, scuturi, bastoane şi de armament.

 

Deschidere

 

„Noi organizăm astfel de acţiuni fără nici o ocazie specială. Vrem doar ca cetăţenii să poată să viziteze sediul nostru. Mai exact vrem să intrăm în contact direct cu ei, să le răspundem la orice întrebare, să le arătăm cu ce ne confruntăm, ce arme şi materiale de intervenţie avem în dotare”, a precizat locotenentul Ioan Bogdan purtătorul de cuvânt al IJJ Bihor.

Un alt punct de atracţie pentru vizitatori a fost demonstraţia cu câini. Jandarmii au pregătit special pentru această ocazie un exerciţiu cu un câine pregăti pentru căutare şi însoţire.

Pentru prestaţia sa supercâinele a fost răpsplătit pe lângă aplauze şi cu multe mângăieri din partea participanţilor.

Praticipanţii la manifestare s-au declarat foarte încântaţi de ideea jandarmilor. „Cred că este  foarte bine că se mai fac astfel de maifestări. Putem să vedem şi noi lucruri care ne-au fost interzise multă vreme. Apropierea aceasta dintre instituţiile militarizate şi cetăţeni este una benefică”, ne-a spus S.D. o orădencă participantă la manifestare.

 

Simona Albinaru3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor