Porţia de sănătate (P)

Porţia de sănătate (P)
Printr-o alegere incorectă a alimentelor, organismul nu primeşte nutrienţii necesari pentru asigurarea unui metabolism echilibrat şi a unui proces hormonal optim.

METABOLIC BALANCE este cel mai utilizat program de reglare a greutăţii corporale, care poate fi uşor respectat, fără a apela la suplimente alimentare sau la înfometare.

Calitatea alimentelor din farfurie a devenit un lucru foarte rar. Se pune întrebarea “Mai mancăm sănătos”? Dr. Oana Munteanu, medic rezident diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, oferă consultaţii pe programul integral de alimentaţie şi de reglare a metabolismului METABOLIC BALANCE. Acesta promovează consumul alimentelor naturale, fără aditivi, potenţiatori de gust sau arome, în condiţiile în care consumul alimentelor supraprocesate, îmbogăţite artificial este adesea cauza unei alimentaţii greşite, care poate duce la apariţia bolilor de metabolism.

Cheia sănătăţii şi a reglării de durată a greutăţii corporale este o alimentaţie naturală şi individuală, ceea ce înseamnă un plan de alimentaţie individual. Fiecare om are nevoie de alte substanţe nutritive pentru a şi menţine corpul sănătos şi echilibrul metabolic constant. Printr-un plan de alimentaţie, corpul primeşte exact acele alimente şi substanţe nutritive de care are nevoie.

Programul METABOLIC BALANCE generează pentru fiecare participant, un plan individual de alimentaţie personalizat, în funcţie de vârstă, sex, analize de laborator, măsurătorile personale, intoleranţele alimentare şi patologiile asociate, precum şi în funcţie de ţinta individuală de greutate. Compoziţia meselor inividuale şi regulile de ingestie determină o secreţie adecvată de insulină, un echilibru hormonal corespunzător şi, astfel un metabolism sănătos. Astfel este posibilă o reglare pe termen lung a greutăţii, numai prin schimbarea regimului alimentar fără a suferi de foame, fără administrarea de suplimente alimentare speciale, de pulberi sau medicamente.

Programul METABOLIC BALANCE se derulează pe parcursul a patru faze:

1. Faza de pregătire, când după o discuţie introductivă sau de consultanţă cu medicul, în baza valorilor dumneavostră de laborator şi a datelor personale, este elaborat planul individual de alimentaţie. Concomitent vă pregătiţi uşor organismul pentru schimbarea facilă şi fără probleme a regimului alimentar care va urma.

2. Faza de reechilibrare severă – de minim două săptămâni, în care organismul dumneavoastră se adaptează la noul regim alimentar sănătos şi în care se produce reglarea metabolică propriu-zisă.

3. Faza de reechilibrare lejeră – o fază intermediară, în care sunt testate cu atenţie alimentele care au fost excluse anterior. Astfel, identificaţi regimul alimentar optim personalizat în funcţie de cerinţele dumneavoastră şi urmăriţi în acest mod modificări produse asupra greutăţii şi bunăstării dumneavoastră.

4. Faza de menţinere – este nelimitată şi începe imediat ce sunteţi mulţumit de noua greutate, precum şi de noua stare de bine. Vă conservaţi succesul obţinut deja, prin respectarea în continuare a anumitor reguli de bază cu care v-aţi familiarizat deja foarte bine, în ceea ce priveşte alimentaţia şi exerciţiul fizic.

Rezultatele programului sunt:

Reglarea greutății (doar prin schimbarea regimului alimentar), vitalitate și performanță (crește capacitatea de concentrare), greutate stabilă, frumusețea pielii (nu se reduce masa musculară ci doar grăsimile subcutanate).

Dr. Oana Munteanu recomandă produsele SarahPop pentru prepararea alimentelor cât mai simplu și cât mai sănătos.Accesoriile și vasele în care gătim contribuie decisiv la creșterea calității preparatelor puse pe masă dacă se apelează la echipamente de gătit de calitate. Cu ajutorul oalei sub presiune și a accesoriului de gătit la aburi, legumele și carnea pot fi gătite mai repede, cu un consum redus de energie păstrând gustul, culorea și nutrienții. Tigaia grill, prezintă înveliș ceramic și nu are nevoie decât de puțin sau chiar deloc ulei pentru a rumeni sau prăji alimentele preferate. Cântărirea alimentelor (cel puțin până învățăm să apreciem corect cantitățile necesare)poate deveni un obicei sănătos, de mare ajutor persoanelor care doresc să-şi reechilibreze dieta.

Magazinul SarahPop din Lotus Center Oradea, propune ustensile de gătit care valorifică gustul, păstrând vitaminele şi încurajând la un consum minim de grăsimi. Dorința noastră este să poți pregăti, acasă, preparate delicioase şi sănătoase, într-un timp foarte scurt. De asemenea, produsele sunt disponibile și online, pe: www.sarahpop.ro.

Telefon: 0745 352 292 www.nutritie-metabolism-sanatate.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !