Poştaşi preveniţi

Poştaşi preveniţi
Factorii poştali bihoreni au primit sfaturi preventive de la poliţişti, pentru a putea munci în siguranţă.

În baza protocolului de colaborare încheiat în cursul lunii februarie, între Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Compania Naţională Poşta Română, la începutul lunii martie, reprezentanţii IPJ Bihor au încheiat, la rândul lor, pe plan local, un parteneriat cu Oficiul Judeţean de Poştă Bihor. Parteneriatul are ca obiect organizarea şi efectuarea, pe plan local, a unor activităţi în comun, pentru creşterea nivelului de siguranţă a valorilor pe care subunităţile poştale le păstrează, depozitează, manipulează şi transportă, precum şi cu privire la măsurile de protecţie a vieţii şi integrităţii corporale a lucrătorilor poştali şi a beneficiarilor de servicii poştale. În acest context, poliţiştii, împreună cu membri ai OJPB, au desfăşurat patru întâlniri de lucru cu factorii poştali, în scopul prevenirii infracţiunilor de tâlhărie asupra acestora.  

Recomandări şi sfaturi

În cadrul întâlnirilor, poliţiştii au adresat recomandări preventive factorilorpoştali  şi le-au prezentat diferite măsuri de autoprotecţie pentru prevenirea victimizării. Totodată s-a discutat importanţa unei bune comunicări între poliţişti şi factorii poştali, precum şi continuarea activităţilor preventive de acest gen (anexăm foto). De asemenea, în baza protocolului de colaborare, agenţii de ordine publică bihoreni şi poliţiştii de proximitate vor intensifica activităţile de patrulare din locurile cu risc ridicat  de victimizare cuprinse în itinerariile urmate de factorii poştali, pe toată raza judeţului, în special în perioadele de distribuire a pensiilor şi a celorlalte drepturi sociale. Acţiunile preventive de acest gen vor continua pe tot parcursul anului 2010, în vederea diminuării riscurilor la care pot fi expuşi factorii poştali.

A.L.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !