Pot câştiga premii de 13.000 de euro

Pot câştiga premii de 13.000 de euro
UE deschide competiţia „Agricultura prin satelit” 2016, dedicată tinerilor şi studenţilor care pot câştiga premii în valoare de 13.000 de euro.

Tema competiţiei este modul de utilizare a tehnologiei prin satelit în agricultură în scopul îmbunătăţirii eficienţei şi reducerii impactului asupra mediului.

Competiţia s-a lansat pentru prima dată în 2012 şi a continuat cu ediţia din 2014, atrăgând participanţi din 29 de țări la ultima ediţie desfăşurată. Scopul competiţiei este de a promova utilizarea sateliţilor în practicile agricole inovatoare, care vor contribui la reducerea impactului asupra mediului şi de a creşte beneficiile pentru utilizatorii finali.

Persoanele fizice sau echipele universităţilor sau organizaţiilor comerciale pot depune noi idei şi soluţii tehnologice, sau studii de caz, în special cele care se bazează pe de navigarea Serviciului European Geostationar (EGNOS), viitorul sistemului Galileo şi a serviciilor Copernicus (Programul de Observare a Pământului).

Detaliile complete cu privire la concurs sunt disponibile la www.farmingbysatellite.eu.
Cei interesaţi trebuie să se înregistreze înainte de 30 octombrie 2016 şi să fie pregătiţi să furnizeaze un rezumat al ideii prezentate, în maxim 200 de cuvinte. Propunerea finală (între 2.500 şi 10.000 de cuvinte) trebuie să fie trimisă până la 15 decembrie 2016.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !