Pot cere subvenţiile până pe 15 mai

De Simona Drimbău
Pot cere subvenţiile până pe 15 mai
Crescătorii de animale pot solicita subvenţii de la APIA pâna la 15 mai, inclusiv pentru ANTZ 8, sectorul carne – schema decuplată de producţie, specia bovine.


Pentru a putea solicita acest sprijin pentru exploataţiile înfiinţate până la data de 31 ianuarie 2013 inclusiv solicitanţii trebuie să deţină, pe exploataţia cu cod ANSVSA, un efectiv de minimum trei capete bovine, cu vârsta de minimum 16 luni, la data de referinta 31 ianuarie 2013, înregistrate în RNE. De asemenea, exploataţia cu cod ANSVSA să fie înregistrată în RNE, în care există cel puţin un animal identificat şi înregistrat în conformitate cu legislaţia sanitară veterinară în vigoare din speciile bovine, ovine, caprine şi/sau şuine la data solicitării ANTZ 8 – C dacă cererea unică este depusă până la data limită de depunere fără penalizări/la data limită de depunere fără penalizari dacă cererea este depusă în perioada de depunere cu penalizari.

Pentru exploatatiile înfiinţate în perioada 1 februarie 2013 – 17 aprilie 2014 inclusiv solicitanţii trebuie să deţină pe exploataţia cu cod ANSVSA, un efectiv de minimum trei capete bovine purtătoare de primă provenite dintr-un transfer integral de animale purtatoare de primă şi/sau nepurtatoare de primă, cu vârsta de minimum 16 luni la data de referinţă 17 aprilie 2014, înregistrate în RNE.

Pentru exploataţiile nou înfiintate, în perioada 1 martie 2017 – 28 februarie 2018 inclusiv solicitanţii deţin, pe exploataţia cu cod ANSVSA, un efectiv de minimum trei capete bovine purtătoare de prima provenite dintr-un transfer integral de animale purtătoare de primă şi/sau nepurtatoare de primă, cu vârsta de minimum 16 luni la data de 28 februarie 2018, înregistrate în RNE.

Plata ANTZ se acordă pentru minimum trei capete bovine purtătoare de primă provenite dintr-un transfer integral de animale purtătoare de primă şi/sau nepurtatoare de primă cu vârsta de minimum 16 luni, precum şi pentru tineretul bovin mascul şi/sau femel cu vârsta de minimum 7 luni, existent în exploataţie la data de referinţă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !