Pot primi finanţare de 40.000 de euro

De Simona Drimbău
Pot primi finanţare de 40.000 de euro
Fundația Civitas lansează concursul de planuri de afaceri prin care 38 de startup-uri din Nord-Vest vor primi finanțări de până la 40.000 de euro.


Concursul este organizat în cadrul proiectului „NOI AntrepreNORI” – Un PLUS pentru START UP-urile Regiunii Nord-Vest (programul România Start-up Plus). Pe parcursul ultimelor luni, cu sprijinul unor profesioniști în domeniu, Fundația Civitas și partenerii săi au instruit peste 300 de noi antreprenori.

Competiția se adresează atât absolvenților cursurilor amintite cât și celor care au obținut anterior un certificat de competențe antreprenoriale. Cei interesați își pot înscrie planurile de afaceri în concurs în perioada 26 octombrie – 12 noiembrie 2018 la ora 17:00. Metodologia de înscriere și mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe https://www.civitas.ro/proiecte/noi-antreprenori.

Beneficiari

Dintre cele 38 de planuri selectate, 12 vor beneficia de un ajutor de minimis de 40.000 de euro, iar 26 de un ajutor de minimis în valoare de 30.000 de euro. În ambele cazuri suma se va echivala în lei. Afacerile vor trebui să fie înființate într-un oraș din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj. După ce își vor înființa firmele, câștigătorii concursului vor beneficia gratuit de stagii de practică, servicii personalizate de consultanță și mentorat timp de 18 luni.

Partenerii care implementează proiectul sunt: Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca alături de partenerii săi, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL și Asociația Centrul pentru Politici Publice.
Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/82/3.7/104273.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !