Povestea Luceafărului spusă de Răduleasca

Povestea Luceafărului spusă de Răduleasca
ORADEA – Confort elitist, însă accesibil, aceasta este propunerea pentru orădeni a noului concept rezidenţial, Cartierul Luceafărul. Pentru a spune orădenilor povestea Luceafărului, constructorul, firma Selina a apelat la îndrăgita vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu.

 Aproximativ 300 de invitaţi au răspuns invitaţiei  lui Beniamin Rus de a participa la cocketeiul oferit de cu prilejul lansării oficiale a mult mediatizatului cartier. Primari din Bihor, capi ai administraţiei locale şi judeţene, şefi ai instituţiilor descentralizate , oamenii de afaceri au participat la eveniment. Ambianţa a fost asigurată de un cvartet care a interpretat muzică clasică, dar şi de colindători.

 

Mihaela, ca un magnet

Prezenţa Mihaelei Rădulescu a avut efectul scontat. Vedeta a atras ca un magnet, zeci de invitaţi dorind să-şi facă o fotografie alături de moderatoarea emisiunii „Duminica în familie”. Mihaela Rădulescu a împărţit zâmbete, îmbrăţişări, a strâns mâini  şi a intrat, spre deliciul asistenţei, într-un mic joc de scenă cu Beniamin Rus şi vicepreşedintele CJ Bihor, Dumitru Voloşeniuc. Beniamin Rus a demonstrat că prezenţa unei femei frumoase şi celebre nu-l inhibă ci îl stimulează, astfel că schimbul de replici dintre cei doi a adus bună dispoziţie. Invitat să taie o pangklică simbolică, primarul Oradei a refuzat elegant, afirmând că nu are nici un merit. Vicepreşedintele Voloşeniuc a acceptat invitaţia de a tăia panglica , dar a recunoscut că „nu am nici un merit, chiar m-am opus proiectului, în calitate de consilier judeţean”. De la eveniment a lipsit motivat  „părintele spiritual” al proiectului, actulaul vicepreşedinte al CJ Alexandru Kiss.

 

Veronica Bursasiu


Luceafărul, mândria Selinei0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !