Practica studenteasca in firmele din FPB

De Veronica Bursaşiu
Raul Derecichei
Raul Derecichei
Lansarea programului de practică a studenţilor în baza parteneriatelor existente cu Universitatea din Oradea şi Universitatea Parţium dedicat celor care doresc să înveţe şi să practice meseria pentru care se pregătesc, atât în cadrul Federaţiei Patronilor Bihor cât şi în cadrul firmele membre este una dintre priorităţile organizaţiei patronale.

„Acesta este proiectul meu de suflet. Este o bună oportunitate ca studenţii care doresc să se afirme şi să işi clădeasca primii paşi către o carieră de succes sub directa îndrumare a unor mentori care au o experianţă solidă pe domeniul în care activează. Studenţii pot aplica începând cu data de 15 octombrie 2012 prin depunerea la sediul Federaţiei Patronilor Bihor a unui dosar care va conţine un CV, o scrisoare de intenţie în care să specifice clar domeniul în care doreşte să efectueze practica şi o scurtă auto-descriere”, spune directorul general al FPB, Raul Derecichei. Recrutarea sudenţilor se va face pe bază de interviu, fiecare firmă în parte punând propriile condiţii şi rigori de recrutare a studenţilor care îşi vor desfăşura practica de specialitate în cadrul acestora. „Dorim ca prin acest proiect să facilităm angajarea concretă a cel puţin câte un student la fiecare firmă participantă, care doreşte să se implice în acest program de practică aplicată în funcţie de randamentul, performaţele şi rigorile cerute în unitatea respectivă”, a adăugat directorul general al Federaţiei Patronilor Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !