Practici şi materiale noi în construcţii

Practici şi materiale noi în construcţii
ORADEA - Marţi, studenţii de la Facultatea de Arhitectură şi Construcţii din Oradea, au participat la o întâlnire cu reprezentanţii a patru firme de construcţii, pentru a afla care sunt practicile şi materiale noi din acest domeniu.

„Am constatat că este mare nevoie să le aducem studenţilor informaţiile necesare, cele mai mai proaspete din domeniul construcţiilor, de aceea am organizat această întâlnire cu firmele de construcţii. Una din firme este orădeană, iar celelalte trei firme sunt multinaţionale şi folosesc materiale de talie internaţională” spune conf.dr.ing. Aurora Mancia, decanul Facultăţii de Construcţii şi Arhotectură.

Informaţii practice

Studenţii s-au arătat interesaţi de aflarea noutăţilor din domeniul în care vor lucra şi s-au prezentat în număr mare la discuţii. Au aflat care sunt beneficiile placării şi a pavajelor, a utilizării produselor de ceramică şi a ţiglei ceramice, li s-au prezentat sistemele termoizolante şi reglementările tehnice pentru reabilitarea clădirilor.

„Încercăm să realizăm un parteneriat de durată între facultate şi furnizori, pentru a constitui o legătură între aceste atât în domeniul informării, cât şi în cel al construcţiilor propriu-zise” spune econ. Maria Sabin, directorul general al unei firme prezente la dezbatere.

La finalul discuţiilor, studenţii au pus întrebări şi au participat la un concurs de testare a atenţiei şi a cunoştinţelor acumulate.

Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !