Prefectul ordonă medicilor pensionarea

6Comentarii
Prefectul ordonă medicilor pensionarea
ORADEA – Marti, prefectul Ilie Bolojan a semnat un ordin privind punerea în aplicare a unor măsuri referitoare la reforma în domeniul sanitar, cu respectarea prevederilor Legii nr. 95/2006.
Ordin [.doc – 29KB]
Inştiinţare [.doc – 57KB]


Practic, Bolojan a dispus respectarea legii pomenite, astfel încât medicii care au trecut de vârsta legală de pensionare vor trece pe margine, începând cu 1 decembrie a.c.

Ordinul prefectului face referire şi la referatul Autorităţii de Sănătate Publică Bihor nr. 11.979/2006, înregistrat la Instituţia Prefectului cu numărul 13.583/2006, prin care se propune stabilirea unor criterii unitare referitoare la pensionarea medicilor din spitalele publice de pe teritoriul judeţului Bihor.

„Medicii urmează a se pensiona la vârsta prevăzută de legislaţia în vigoare. Pentru ocuparea posturilor astfel vacantate urmează a se organiza concurs, conform legii. Până la ocuparea acestora prin concurs, în situaţia în care posturile în cauză au atribuţii unice şi sunt absolut necesare pentru funcţionarea unităţii, managerul unităţii va putea aproba continuarea activităţii  de către medicii pensionari, prin contract individual de muncă pe o perioadă determinată”, se arată în referatul ASP Bihor.

Calin Corpas6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor