Pregatiri pentru admiterea in facultati

Pregatiri pentru admiterea in facultati
Universitatea din Oradea a postat, miercuri, pe site-ul acesteia, la butonul Admitere 2012, metodologia organizării de admitere si cifrele de scolarizare privind concursul din 2012 la studii de licenţă din cadrul Universitatii din Oradea.

Înscrierile pentru concursul de admitere la facultăţile care susţin probe se vor face în perioada 16 – 23 iulie, iar pentru candidaţii care nu susţin probe, în perioada 16 – 27 iulie. Susţinerea probelor la specializări la care se organizează concurs este programată pentru perioada 25 – 27 iulie.

Pentru afişarea rezultatelor şi confirmări se va urmări calendarul propriu al fiecărei facultăţi din cadrul universităţii. Facultăţile pot prelungi programul de înscrieri, după caz, neavând voie să modifice în avans datele la care încep înscrierile şi concursul de admitere.

La majoritatea facultăţilor concursul se desfăşoară pe bază de dosare. Excepţie fac facultăţile de Arte, Medicină şi Farmacie, Geografie, Turism şi Sport, Relaţii Internaţionale, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Litere, Teologia Ortodoxă. Detalii despre admitere pot fi găsite la adresa: http://www.admitereuo.ro/images/admitere_2012/licenta_2012/cifra-scolarizare-criterii-admitere-licenta-iunie-2012.pdf.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !