Pregătiţi pentru promovare

2Comentarii
Pregătiţi pentru promovare
Echipa antrenată de Muzsnay Zsolt va juca în 15 iunie barajul cu Someşul Ileanda.

Bioland a încheiat en fanfare un sezon care l-a dominat, având un parcurs aproape perfect, 29 de victorii şi un singur eşec. În ultima etapă a sezonului, echipa antrenată de Muzsnay Zsolt a surclasat pe CF Liberty, scor 8-0 (1-0). Ultimul fluier al partidei a dat semnalul bucuriei, Bioland Paleu având un motiv dublu de sărbătoare, echipa de juniori antrenată de Călin Capotă şi Călin Hoţupan câştigând şi ea campionatul. Festivitatea de premiere a început cu echipa de juniori care după ce a câştigat toate partidele disputate în acest sezon a fost premiată de şeful departamentului competiţii din AJF Bihor, Ioan Suciu. A venit apoi rândul echipei de seniori, care a fost premiată de preşedintele AJF Bihor, Valer Vancea. „Vreau să felicit în primul rând echipa administrativă pentru această bază sportivă deosebită cu care puţine echipe din Liga a III-a şi chiar din Liga a II-a se pot lăuda. De asemenea vreau să felicit colectivul tehnic pentru calitatea jocurilor prestate, Bioland fiind o campioană absolut meritată. Sper ca pe 15 iunie să sărbătorim împreună promovarea celei de-a treia echipe bihorene în Liga a III-a” a declarat preşedintele AJF.

Baraj cu Ileanda

Concluziile sezonului recent încheiat le-a tras principalul Muzsnay Zsolt conştient că pentru elevii săi greul de-abia acum începe. Proaspăta laureată a judeţului va trebui să treacă de campioana Sălajului, Someşul Ileanda, pentru a încununa un sezon de excepţie cu promovarea în premieră în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

„A fost un sezon foarte greu şi dificil, în primul rând prin prisma terenurilor care există în Liga a IV-a, fiind puţine terenuri pe care poţi să te dezvolţi, să-ţi faci jocul. În plus, Valea lui Mihai s-a ţinut scai de noi, astfel campionatul s-a decis doar în ultimele două etape. Am avut la dispoziţie un lot echilibrat în care s-au regăsit jucători cu experienţă, dar şi tinerii cărora le-am dat credit s-au ridicat la nivelul cerinţelor, iar acest lucru mă bucură. Consider incorectă această decizie de a juca un meci de baraj, deoarece am câştigat un campionat greu. La noi, spre deosebire de alte judeţe, fiind şase – şapte echipe de un nivel bun. Ne propunem să jucăm la fel de organizat ca şi până acum, iar în acest joc decisiv diferenţa va trebui s-o facă atacul”, a conchis Muzsnay.

LOTUL DE JUCĂTORI
Portari: Ştefan Groze, Bogdan Creţ
Jucători de câmp: Vlad Ienciu, Cosmin Lupuţ, Ciprian Dianu, Dorin Jude, Gheorghe Rus, Ionuţ Tătar, Zádori Imre, Muzsnay Zsolt jr., Kiss Ervin, Széles Tibor, Celestin Avram, Raul Ştefan, Ioan Şuteu, Ionuţ Avram, Emil Popa, Kádár Loránt, Florin Ţîrţ, Zádori Sebastian, Sergiu Mudura.

Antrenori: Muzsnay Zsolt, Călin Capota şi Călin Hoţupan.

CIPRIAN CIORBA2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor