Pregătiți pentru scenă și dezvoltarea stimei de sine

Pregătiți pentru scenă și dezvoltarea stimei de sine
© Foto: Czirják Andris
MModels Kids organizează în data de 17 noiembrie casting în vederea selectării copiilor care vor face parte din următoarea grupă de cursanți în cadrul programului de inițiere și formare în domeniul modellingului, având un scop educativ, cursanții urmând să-și dezvolte aptitudinile și să acumuleze informațiile necesare practicării modellingului și fotomodellingului.

Locația în care vor avea loc sesiunile de curs este Sala de evenimente ERA Shopping Park. Programul de formare teoretică și practică susținut de către fashion stylistul Marius Molan, formator acreditat ANC, și de către staff-ul acestuia (instructori de formare, fotografi), se va desfășura în fiecare zi de sâmbătă și duminică, între orele 11:00-13:00, începând cu data de 17 noiembrie 2018 până în data de 17 decembrie 2019, când va avea loc cursul festiv în cadrul unui eveniment fashion organizat în Era Shopping Park, ocazie cu care cursanții absolvenți vor prezenta pentru magazinele de profil din incintă.

„La sfârșitul cursului, absolvenții vor primi o diplomă de absolvire din partea formatorului de curs, precum și un dvd cu 35 de fotografii editate cu poze individuale, care constituie composite-ul modelului absolvent. De asemenea, cursantul va avea acces la fotografiile realizate în cadrul evenimentului de absolvire din prezentările de modă aferente, fotografii pe care și le va putea însuși, acestea făcând parte din portofoliul cursantului absolvent al cursului de inițiere”, anunță fashion stylistul Marius Molan.

Grupa de cursanți se va constitui din minim 15 copii – maxim 20 de copii, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 5-12 ani și cu aspect fizic plăcut. Cu respectul cuvenit, nu vor fi admiși la curs copiii supraponderali.

Detalii cu privire la organizarea cursului, cât și la costul acestuia, vor fi oferite la data și cu ocazia desfășurării castingului, pe 17 noiembrie, ora 12:00, în Sala de evenimente Era Shopping Park, Calea Aradului.

Orele de formare teoretică și practică vor conține:

– introducere în lumea modellingului;
– stimularea și dezvoltarea stimei de sine;
– atitudine, comunicare non-verbală, mimică și ținută corporală;
– defilare pe catwalk si mișcare scenică;
– managementul emoțiilor;
– dezvoltarea socială, emoțională și fizică a cursanților;
– coregrafie scenică;
– ședințe foto;
– prezentare de modă în cadrul evenimentului festiv de absolvire organizat în Era Shopping Park Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !